Πολιτική

Μπογδάνος: Στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής ο βουλευτής της ΝΔ – Δημοσιοποίησε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου

Μπογδάνος: Στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής ο βουλευτής της ΝΔ – Δημοσιοποίησε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου
Μπογδάνος: Τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σάλος έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία αναρτήθηκε δημοσίευμα που είχε τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», στο οποίο υπήρχαν τα ονοματεπώνυμα μαθητών σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου της πρωτεύουσας, όπου από τα 20 νήπια, μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα. Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μπογδάνος: Έκανε λόγο για «λάθος»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η λίστα με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου κατέβηκε από το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο παρέμεινε στο σάιτ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε μέσω Twitter ότι «Τα ονόματα δεν υπάρχουν στο εν λόγω δημοσίευμα» και απείλησε, μάλιστα, τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου με μηνύσεις. Οι επισημάνσεις, όμως, των χρηστών του Twitter, καθώς και τα screenshots από το ρατσιστικό δημοσίευμα στην αρχική του μορφή, υποχρέωσε, πρώτα το σάιτ, και στη συνέχεια τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, να ανασκευάσουν, κάνοντας λόγο για «λάθος».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανέφερε το πρωί της Τετάρτης, 15 Σεπτεμβρίου, στο Twitter: «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Μπογδάνος: Ζητά διαγραφή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments