Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλαμβάνει νέο προσωπικό – Δείτε τις ειδικότητες

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλαμβάνει νέο προσωπικό – Δείτε τις ειδικότητες
ΔΕΔΔΗΕ: Στην πρόσληψη νέων υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ. Αφορά την διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λιβαδειάς του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στην πρόσληψη νέων υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ. Αφορά την διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, περιοχή Λιβαδειάς του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων (2 θέσεις)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) και να την υποβάλουν :

  • Eίτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Περιοχή Λιβαδειάς, Σοφοκλέους & Φιλολάου Λιβαδειά ΤΚ 32 131 υπόψη κας Κορογιάννου Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2261028089 εσωτ. 5 162).
  • Eίτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με συστημένη επιστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Δείτε την προκήρυξη deddie

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments