Ελλάδα

Λάρισα: 83χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονο κορίτσι

Λάρισα: 83χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονο κορίτσι
Λάρισα: Ο ιερέας εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Λάρισα σε έναν 80χρονο ιερέα που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ένα 11χρονο κορίτσι. Κάθειρξη 5 ετών επέβαλε και στην 30χρονη μητέρα της ανήλικης που καταδικάστηκε για συνέργεια, καθώς παρέδιδε το μικρό κορίτσι στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Λάρισα: Εκμεταλλέυθηκε την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και ασελγούσε στην 11χρονη

Ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας προσθέτοντας ότι «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Σημείωσε επίσης πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο ιερέα για να υπογραμμίσει μάλιστα με έμφαση πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο», ενώ επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Ο 83χρονος σήμερα ιερέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και καθώς είναι αδύνατο να μετακινηθεί, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του επέβαλε την έκτιση της ποινής κατ’ οίκον, όπου βρίσκεται πλέον σε χωριό της Μαγνησίας, αφού προηγήθηκε έκτιση μέρους της ποινής (πρωτόδικα) στη Φυλακή Γρεβενών, από την οποία αποφυλακίστηκε λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Λάρισα

Λάρισα: Περίστροφο που βρέθηκε σε φορτηγό περνούσε από… χέρι σε χέρι

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες στη Λάρισα, έφερε στο φως ένα παλιού τύπου περίστροφο που είχαν κρυμμένο κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, έναν άδειο γεμιστήρα, τρεις σφαίρες και δυο σουγιάδες.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν δανειστεί το φορτηγό από έναν τρίτο, στον οποίο ανήκαν όλα όσα κατασχέθηκαν, εκτός από το περίστροφο που του το είχε δώσει ένας… τέταρτος για να το φυλάξει! Και αυτός εντοπίστηκε στα Φάρσαλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους τρεις στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Όλοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments