Άποψη

Η Αριστερά πάλι επέβαλε την ατζέντα της στη ΝΔ

Η Αριστερά πάλι επέβαλε την ατζέντα της στη ΝΔ
Ο Λάμπρος Καλλαρύτης στο νέο του blog στο pagenews.gr αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την ανάρτηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος αναδημοσίευσε άρθρο με λίστα παιδιών νηπιαγωγείου.

Για ακόμη μία φορά η Αριστερά κατάφερε να επιβάλλει την ατζέντα της. Με αφορμή μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τα ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου, όπου προκύπτει ότι μόνο δύο είναι ελληνόπουλα και 18 από τα 20 ονόματα ανήκουν σε παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών, ξεσηκώθηκε το άπαν σύμπαν του φιλο-μεταναστευτικού οικοσυστήματος και ζητάει την κεφαλή του επί πίνακι.

Αναμενόμενο. Οι κατηγορίες γνωστές. «Ρατσισμός», «ακροδεξιός κατήφορος», «στοχοποίηση ανηλίκων», όλα τα επικοινωνιακά κλισέ με τα οποία σιγοντάρουν και τα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών για να δυσχεραίνουν τις αντιδράσεις και να διευκολύνουν τη μπίζνα τους. Το ίδιο και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Το θλιβερό είναι ότι μεγάλο μέρος του «συστήματος» συντάχθηκε αγεληδόν με τις αιτιάσεις στων δικαιωματιστών, παραβλέποντας το εξωφρενικό. Ότι δηλαδή σε τάξη 20 ατόμων ελληνικού σχολείου 18 παιδιά είναι ξένα, μουσουλμάνοι, και μόνο δύο Έλληνες. Και αντί να θορυβηθούν και να χτυπήσουν καμπανάκια διότι η αλλοίωση και η αντικατάσταση πληθυσμού παίρνει σάρκα και οστά και οπτικοποιείται όχι μόνο στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, αλλά και στις τάξεις των σχολείων και επειδή αυτό που αποτυπώνεται σήμερα στις σχολικές τάξεις αύριο θα κυριαρχεί στη χώρα, εξανίστανται για τη δημοσιοποίηση δήθεν των ονομάτων. Τα οποία ονόματα είναι ούτως ή άλλως δημόσια αναρτημένα ως λίστα στα σχολεία σε κοινή θέα.

Η ΝΔ λοιπόν, αντί να απαντήσει το αυτονόητο, ότι «κύριοι αυτό που βλέπουμε στη λίστα ονομάτων είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόσατε» και ότι «επιβάλλεται η εκπόνηση εθνικής πολιτικής για την αντιστροφή της αφύσικης αυτής δημογραφικής εξέλιξης για την οποία είστε οι κύριοι υπεύθυνοι», απολογείται.

Λάμπρος Καλλαρύτης

Δηλαδή συμφωνεί ότι αυτή είναι μία φυσιολογική κατάσταση για την οποία δεν προτίθεται να κάνει κάτι και ότι όποιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου δικαιολογεί τους προπαγανδιστικούς χαρακτηρισμούς της Αριστεράς, των δουλεμπόρων και των τουρκικών μηχανισμών.

Είναι καλό δηλαδή σε ένα ελληνικό σχολείο το 90% των παιδιών να είναι από την Ασία και την Αφρική και είναι επιθυμητό αυτό να συμβεί σε όλη τη χώρα. Οπότε η εθνοκάθαρση – με χαμηλής έντασης διαδικασίες ώστε να ελέγχεται η όξυνση από πλευρά κοινωνίας- δεν συνιστά έγκλημα, αλλά αποδεκτή ή και επιθυμητή εξέλιξη.

Η αποφυγή επαναφοράς στην εξουσία του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ που αποτέλεσε μία ιδεοληπτική, αδίστακτη και εθνοκτόνα εκδοχή κυβέρνησης, είναι ισχυρό κίνητρο για ένα μέρος του εκλογικού ακροατηρίου προκειμένου να ψηφίσει ΝΔ με δεδομένο επιπλέον ότι στη διαχείριση των διαδοχικών κρίσεων τα έχει πάει καλά, πολύ καλύτερα απ’ όσο πολλοί περίμεναν.

Αν όμως η ΝΔ συνεχίσει έτσι στα συγκεκριμένα θέματα, νομοτελειακά θα απωλέσει ένα τμήμα της εκλογικής της βάσης και μάλιστα ορθολογικό το οποίο αντιλαμβάνεται τι διακυβεύεται και θα αναζητήσει αλλού έκφραση.

Αν, δε, εμφανιστεί, ένα σοβαρό πολιτικό σχήμα που θα εκφράσει με σοβαρό και στιβαρό τρόπο τις συσσωρευμένες ανησυχίες ενός μέρους του κόσμου που ψηφίζει ψυχαναγκαστικά, η ΝΔ θα έχει πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι οι ερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με απλή αναλογική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments