Video

Το Αύριο μας Ανήκει: Τι θα δούμε την Παρασκευή 17/9

Το Αύριο μας Ανήκει: Τι θα δούμε την Παρασκευή 17/9
Το αύριο μας ανήκει - Στο προηγούμενο επεισόδιο: Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Έλλη είχε σχέση με ένα απ’ τα θύματα της έκρηξης.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/9: Η Σοφία προσπαθεί να βοηθήσει την αδελφή της να θυμηθεί το παρελθόν. Ο δήμαρχος καταθέτει στην αστυνομία, κάνοντας λόγο για απειλές που είχε δεχτεί όταν ζήτησε τη φύλαξη του λιμανιού. Ο Λευτέρης επισκέπτεται την Έλλη στο νοσοκομείο, στη θέση της όμως βρίσκει έναν μυστηριώδη άγνωστο να τον περιμένει. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Έλλη είχε σχέση με ένα απ’ τα θύματα της έκρηξης. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται τον γιο του, Λεωνίδα, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, και προσπαθεί να τον πείσει να ομολογήσει. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μένιο, ενώ ο Ορέστης φαίνεται πως έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως:

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Έλλη είχε σχέση με ένα απ’ τα θύματα της έκρηξης. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται τον γιο του, Λεωνίδα, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, και προσπαθεί να τον πείσει να ομολογήσει. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μένιο, ενώ ο Ορέστης φαίνεται πως έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι. 

Στο σημερινό επεισόδιο: Ο Νικηφόρος βρίσκει τελικά δουλειά στον Ναυτικό Όμιλο της περιοχής.

Ο Νικηφόρος βρίσκει τελικά δουλειά στον Ναυτικό Όμιλο της περιοχής, παρά τις φήμες περί συμμετοχής του Λεωνίδα στην έκρηξη. Ο δήμαρχος αρνείται τις κατηγορίες της συζύγου του, περί εμπλοκής του στην έκρηξη, με κίνητρο την εκδίκηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments