Αθλητισμός

2η αγωνιστική SUPERLEAGUE: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

2η αγωνιστική SUPERLEAGUE: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0
2η αγωνιστική SUPERLEAGUE: Μετά τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού απόψε για να γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ (1-0).

Μετά τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού απόψε για να γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του ματς με το απίθανο γκολ του Γκαρντάβσκι στο 5’ λεπτό της αναμέτρησης. Το γεγονός αυτό έδωσε στους γηπεδούχους τη δυνατότητα να περιμένουν πίσω από τη μπάλα σε άμυνα χώρου και να βγαίνουν, όποτε αυτό ήταν εφικτό.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, όπως ήταν πολύ καλά οργανωμένη η άμυνα του ΠΑΣ και ο ρυθμός στην ανάπτυξή του ήταν αργός. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει μόλις μία υποσχόμενη ευκαιρία με το πλασέ του Αϊτόρ που πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε, με το τριφύλλι να έχει ανούσια κατοχή της μπάλας δίχως να δημιουργεί υποσχόμενες ευκαιρίες και τον ΠΑΣ να αμύνεται οργανωμένα και να προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς στο 70’ έκανε διπλή αλλαγή των Βιγιαφάνιες και Παλάσιος αντί Μαουρίσιο και Αϊτόρ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα μπήκαν και οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε τη νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments