Ελλάδα

Νίκαια: Ένταση μετά την πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Νίκαια: Ένταση μετά την πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Νίκαια: Επεισόδια εκτυλίχθηκαν μετά την πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών, με την αστυνομία να απαντά με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν μετά την πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών, με την αστυνομία να απαντά με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών, με την αστυνομία να απαντά με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χρήση χημικών.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι από χιλιάδες κόσμου. Η πορεία ξεκίνησε από το Κερατσίνι από το άγαλμα και την οδό Παύλου Φύσσα 60 με συγκέντρωση στις 17:30.

Ακόμα, μεταξύ 23 και 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το «Solidarity Film Festival» Killah P που περιλαμβάνει προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ στον κινηματογράφο Μελίνα στην Δραπετσώνα.

Χθες Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου (η ίδια ημερομηνία που το 2013 το τάγμα εφόδου της Νίκαιας μετέβαινε οργανωμένα στο Κερατσίνι για να σκοτώσει τον Φύσσα) χιλιάδες νέοι και νέες ήρθαν στα Λιπάσματα Δραπετσώνας για την κεντρική συναυλία αφιερωμένη στον Παύλο.

Νωρίτερα το pagenews.gr βρέθηκε στο Κερατσίνι

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Οικονομάκος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments