Lifestyle

ERTFLIX: Πρεμιέρα για «Καρτ ποστάλ» και «Hannibal» αυτό το Σαββατοκύριακο

ERTFLIX: Πρεμιέρα για «Καρτ ποστάλ» και «Hannibal» αυτό το Σαββατοκύριακο
ERTFLIX: Αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, κάνουν πρεμιέρα οι σειρές «Καρτ ποστάλ» και «Hannibal».

Ένα Σαββατοκύριακο – Δύο εντυπωσιακές πρεμιέρες

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση και την τεράστια επισκεψιμότητα στην αποκλειστική πρεμιέρα της σειράς «Βαρδιάνος στα σπόρκα» στο ERTFLIX, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες, αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, το ERTFLIX μάς προσκαλεί και πάλι σε ένα αποκλειστικό υπερθέαμα σειρών, που αυτή τη φορά αρχίζει από τις σελίδες της Βικτόρια Χίσλοπ στο «Καρτ ποστάλ» και τελειώνει στο πρόσωπο του Mads Mikkelsen και του Hannibal Lecter.

Καρτ ποστάλ», την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Η μεγάλη, πολυαναμενόμενη επιστροφή της Βικτόρια Χίσλοπ «στην οθόνη» αρχίζει αυτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με την προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», αποκλειστικά στο ERTFLIX, από τις 10:00 έως τις 24:00.

«Hannibal», το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου

Μια από τις κορυφαίες σειρές της τελευταίας πενταετίας περιμένει να την…  «κατασπαράξετε». Ο Mads Mikkelsen είναι ο «Hannibal» και πρόκειται να παίξει με το μυαλό σας. Στην κυριολεξία, αφού μέσα από τα 13 επεισόδια της πρώτης σεζόν, που είναι ήδη διαθέσιμα για binge watch αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δείτε μυστηριώδεις υποθέσεις και τον χαρισματικό ψυχίατρο να ελίσσεται με ιδιαίτερη «όρεξη» πριν από τη «Σιωπή των αμνών» και τον «Κόκκινο Δράκο», δίπλα στον Will Graham και το FBI. Πολυβραβευμένη, με φανατικούς θεατές και σίγουρα… χορταστική, η πρώτη σεζόν γίνεται απλά η αρχή, αφού θα ακολουθήσουν σύντομα τα υπόλοιπα επεισόδια και των άλλων δύο σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments