Ελλάδα

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Πήγε να δει τον αγώνα με πιστοποιητικό εμβολιασμού που ανήκε σε άλλον

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Πήγε να δει τον αγώνα με πιστοποιητικό εμβολιασμού που ανήκε σε άλλον
ΟΦΗ - ΑΕΚ: Στην κατοχή του επίσης βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Να παρανομήσει για να παρακολουθήσει το ματς ΟΦΗ – ΑΕΚ, επιχείρησε ένας άνδρας την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο φίλαθλος θέλησε να μπει στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο όμως ανήκε σε άλλον.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Οδηγήθηκε στο αυτόφωτο

Η παρανομία του έγινε αντιληπτή κι έτσι οι αστυνομικοί τον οδηγήσαν στο αυτόφωρο. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για πλαστογραφία πιστοποιητικών, αλλά και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Η πορεία του αγώνα

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πραξιτέλης Βούρος στο 90+3′. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και σε φάση διαρκείας στα καρέ του Στάνκοβιτς, ο Βούρος από κοντά έκανε το 3-3.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς είχαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το 79ο λεπτό, χάρη στα γκολ των Αραούχο, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ. Ο Χουάν Νέιρα μείωσε προσωρινά σε 3-1 με κεφαλιά ψαράκι στο 79ο λεπτό, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR. Ο Αργεντινός μέσος των Κρητικών σε 2-3 στο 84′ με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο Κοροβέσης έκλεψε την μπάλα στο 84′ και ο Νέιρα με όμορφη ενέργεια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. ΟΦΗ - ΑΕΚ

Το παιχνίδι παιζόταν κατά κύριο λόγο στο κέντρο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, μέχρι οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Αραούχο πήρε μια κόντρα και αφού ελευθερώθηκε, εξαπέλυσε το συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Επασί.

Στο 36′ προκλήθηκε ένταση στο παιχνίδι. Με αφορμή ένα φάουλ του Λάμπρου στον Λιβάι Γκαρσία, προκλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον πάγκο της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο 24χρονος εξτρέμ έσπρωξε τον Λάμπρου, στην ολοκλήρωση του μαρκαρίσματος και αυτό άναψε τα πνεύματα. Στη σύρραξη που δημιουργήθηκε, ο Νέιρα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φωτιάς έδωσε κίτρινη κάρτα σε Λάμπρου, Νέιρα και κόκκινη κάρτα στον Λιβάι Γκαρσία.

Πέντε λεπτά μετά, η ΑΕΚ έκανε το 2-0. Ο Σιμάνσκι επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή και έστρωσε στον Τσούμπερ εντός περιοχής. Αυτός υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα με το δεξί και την ολοκλήρωσε με το αριστερό, εκτελώντας τον Επασί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments