Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς

Θεσσαλονίκη: Πατέρας επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς
Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια.

Νέο επεισόδιο με γονέα που αρνήθηκε να τηρήσει τα μέτρα που ισχύουν για την ομαλή λειτουργία των σχολείων και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού μεταξύ των μαθητών, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω περιστατικό βέβαια δεν είναι μεμονωμένο καθώς έχουν καταγραφεί αρκετές τέτοιες περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα η πρόεδρος των δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου, μίλησε για τα περιστατικά μηνύσεων σε εκπαιδευτικούς από γονείς.

Θεσσαλονίκη: Μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης πατέρας αρνήθηκε να προσκομίσει τη σχολική κάρτα που φέρει το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του προκειμένου αυτό να μπορεί να μπει στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης.

Μάλιστα, ο πατέρας φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Θεσσαλονίκη

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Θέρμης. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού self test κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Πύργος: Μηνύσεις για «εσχάτη προδοσία» και βασανισμό στον Πύργο

Η Αντωνία Μπρη, πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου μίλησε για τις μηνύσεις τριών εκπαιδευτικών από γονείς γιατί δεν επέτρεψαν σε μαθητές να μπουν χωρίς self test και μάσκες σε σχολεία.

«Στο κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε εχθές στο νομό μας σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, γονείς απαίτησαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και την επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτας για covid όπως προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις τις εγκυκλίους που έχουμε» στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open.

«Το επιχείρημά τους ήταν ακριβώς αυτό που κατέγραψαν στις μηνύσεις τους. Κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments