Video

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 928

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 928
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό από την Ελίφ.

Η Μελέκ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό από την Ελίφ .Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Εμιρχάν μιλάει με τον Τουφάν στη γειτονιά παρά το γεγονός ότι η Ζουλιντέ του το έχει απαγορεύσει. Ο Τουφάν ρωτάει τον Εμιρχάν σχετικά με τον πατέρα του. Η Ζουλιντέ αναζητά παντού τον Εμιρχάν ενώ την ίδια ώρα ο Τουφάν τον μπερδεύει με όσα του λέει.

Η Κιγιμέτ κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην έπαυλη και υποκρίνεται πως είναι άρρωστη. Υπάρχει κάποιος όμως στην έπαυλη, που δεν την πιστεύει… Στο σημερινό επεισόδιο η Μελέκ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό από την Ελίφ. Νιώθει τύψεις επειδή δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της κόρης της και ψάχνει συνεχώς για δουλειά.Η Ζουλιντέ θυμώνει με τον γιο της επειδή μίλησε σε έναν άγνωστο. Ο Εμιρχάν δεν μπορεί να καταλάβει τι έκανε λάθος αλλά η Ζουλιντέ δεν του επιτρέπει να βγει από το σπίτι.

Στην έπαυλη, η Ματσιντέ ανησυχεί για τον γιο της επειδή ο Κερέμ σκέφτεται να παντρευτεί την Παρλά. Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με αυτή του την απόφαση. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν της αλλά ο παρορμητικός της χαρακτήρας, τη βάζει σε μπελάδες…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments