Αθλητισμός

Άρης – Παναθηναϊκός 1-0: Ο Καμαρά τιμώρησε το τριφύλλι

Άρης – Παναθηναϊκός 1-0: Ο Καμαρά τιμώρησε το τριφύλλι
Άρης – Παναθηναϊκός 1-0: Οι Αρειανοί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το γκολ του Καμαρά που "σφράγισε" την νίκη στην έδρα τους.

Άρης και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Superleague. Οι αρειανοί κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Καμαρά από το 10ο λεπτό, και να πάρουν μία βαθιά βαθμολογική ανάσα, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ από νωρίς, όπως και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και παρότι κυριάρχησε σε μεγάλα διαστήματα και δημιούργησε μερικές καλές φάσεις, δεν κατάφερε να πετύχει ούτε καν το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να υποστεί τη δεύτερη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα που τον φέρνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Ο Άρης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή του στιγμή και στη συνέχεια έδωσε γήπεδο στον Παναθηναϊκό, παίζοντας καλή και σκληρή άμυνα, η οποία και τον οδήγησε στη νίκη.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ – ΠΑΟ (MOTION TEAM)

Ο αγώνας

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του καλή στιγμή. Από βολέ του Σωκράτη Διούδη, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά που συνεργάστηκε με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Μαυριτανό επιθετικό να ανοίγει από κοντά το σκορ στο 10’. Μετά το γκολ του Άρη, ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για την ισοφάριση, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος την πρώτη φορά αστόχησε σε πλασέ, ενώ τη δεύτερη δεν μπόρεσε να κερδίσει με κεφαλιά τον Κουέστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 50′ έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Μαντσίνι, ο οποίος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Διούδη. Στο 59′, στο 63′ και στο 65′ ο Εντιαγέ κι ο Σάσα απέτυχαν να τελειώσουν στο παιχνίδι, με τη συνέχεια να ανήκει και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Στο 69’ ο Κουέστα διόρθωσε την τελευταία στιγμή και προ του Ιωαννίδη το λάθος που έγινε έπειτα από ασυνεννοησία με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να βγαίνει νικητής απέναντι στον Έλληνα φορ και στη φάση του 76ου λεπτού. Ο Άρης κράτησε τη νίκη, με τα πολλά σκληρά φάουλ και τα νεύρα να κυριαρχούν μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα (90’+1’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (46’ Εντιαγέ), Μαντσίνι (82’ Ιτούρμπε), Γκάμα (71’ Ματέο), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας (87’ Λούντκβιστ), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (72’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες (61’ Παλάσιος), Βιτάλ, Ιωαννίδης (86’ Μακέντα).

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΡΗΣ – ΠΑΟ (MOTION TEAM)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments