Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 929

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 929
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ είναι στεναχωρημένη επειδή απολύθηκε και χρειάζεται χρήματα για τις ανάγκες της Ελίφ.
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ είναι στεναχωρημένη επειδή απολύθηκε και χρειάζεται χρήματα για τις ανάγκες της Ελίφ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Ελίφ η Ζουλιντέ θυμώνει με τον γιο της επειδή μίλησε σε έναν άγνωστο. Ο Εμιρχάν δεν μπορεί να καταλάβει τι έκανε λάθος αλλά η Ζουλιντέ δεν του επιτρέπει να βγει από το σπίτι. Στην έπαυλη, η Ματσιντέ ανησυχεί για τον γιο της επειδή ο Κερέμ σκέφτεται να παντρευτεί την Παρλά. Η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με αυτή του την απόφαση. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν της αλλά ο παρορμητικός της χαρακτήρας, τη βάζει σε μπελάδες…

Στο σημερινό επεισόδιο η Μελέκ είναι στεναχωρημένη επειδή απολύθηκε και χρειάζεται χρήματα για τις ανάγκες της Ελίφ. Όλοι στην έπαυλη είναι ενοχλημένοι από τη στάση της Παρλά, η οποία φέρεται σαν να της ανήκουν όλα.

Η Ματσιντέ καλεί την Παρλά να μιλήσουν και της εκφράζει τις αντιρρήσεις της για τη συμπεριφορά της και για το γεγονός πως μένει στην έπαυλη ενώ δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον Κερέμ. Η Παρλά θυμώνει και φεύγει σε έξαλλη κατάσταση.

Στην εταιρία, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, για την οποία πριν είχαν τσακωθεί η Μπιρτσέ και ο Ακίν, ο Κερέμ εξηγεί τα νέα τους επιχειρηματικά πλάνα.

Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι, μην έχοντας βρει δουλειά και συναντάει τον Σεντάτ. Από την κουβέντα τους, ο Σεντάτ καταλαβαίνει πως η Μελέκ έχει ανάγκη από χρήματα.

Η Κιγιμέτ προειδοποιεί την Παρλά για τη συμπεριφορά της, μετά από τη συζήτηση που είχε με τη Ματσιντέ. Η Κιγιμέτ υποστηρίζει την Παρλά και της λέει πως μπορεί να τη βοηθήσει να αποκτήσει αυτό που θέλει.

Ο Σεντάτ πηγαίνει με προμήθειες στο σπίτι της Μελέκ, αφήνοντας υπονοούμενα πως ο “άντρας” της δεν τα καταφέρνει να τη συντηρήσει και πως εκείνος θέλει να τη βοηθήσει. Η Μελέκ δεν θέλει να δεχθεί τα πράγματα, που της έφερε ο Σεντάτ, αν και στην πραγματικότητα τα έχει μεγάλη ανάγκη…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments