Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την 2Κ/2021

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την 2Κ/2021
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2021 του ΑΣΕΠ. Αφορά την πλήρωση, 9 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2021 του ΑΣΕΠ. Αφορά την πλήρωση, 9 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 1Κ/2021: Πρόσκληση για την υποβολή δικαιολογητικών

Πρόσκληση για υποβολή φακέλων έστειλε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Κ/2021 που αφορά την πρόσληψη 68 μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments