Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 930

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 930
Ελίφ σήμερα: Η Μελέκ και η Ασλί αισθάνονται πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια φιλία γεννιέται. Η Ελίφ μαθαίνει πως η μητέρα της δεν έχει πια δουλειά και προσπαθεί να σκεφθεί τρόπους για να τη βοηθήσει.

Η Μελέκ και η Ασλί αισθάνονται πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια φιλία γεννιέται. Η Ελίφ μαθαίνει πως η μητέρα της δεν έχει πια δουλειά και προσπαθεί να σκεφθεί τρόπους για να τη βοηθήσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κιγιμέτ προειδοποιεί την Παρλά για τη συμπεριφορά της, μετά από τη συζήτηση που είχε με τη Ματσιντέ. Η Κιγιμέτ υποστηρίζει την Παρλά και της λέει πως μπορεί να τη βοηθήσει να αποκτήσει αυτό που θέλει. Ο Σεντάτ πηγαίνει με προμήθειες στο σπίτι της Μελέκ, αφήνοντας υπονοούμενα πως ο “άντρας” της δεν τα καταφέρνει να τη συντηρήσει και πως εκείνος θέλει να τη βοηθήσει. Η Μελέκ δεν θέλει να δεχθεί τα πράγματα, που της έφερε ο Σεντάτ, αν και στην πραγματικότητα τα έχει μεγάλη ανάγκη…

Στο σημερινό επεισόδιο ο Σεντάτ παρενοχλεί τη Μελέκ προσφέροντάς της προμήθειες. Η κίνησή του προσβάλει τη Μελέκ, η οποία δεν δέχεται την κακόβουλη προσφορά του. Η Ασλί εμφανίζεται ακριβώς τη σωστή ώρα και φέρνει φαγητό για τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Μελέκ και η Ασλί αισθάνονται πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια φιλία γεννιέται. Η Ελίφ μαθαίνει πως η μητέρα της δεν έχει πια δουλειά και προσπαθεί να σκεφθεί τρόπους για να τη βοηθήσει.

Ο Τουφάν παρακολουθεί τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν και δεν χαίρεται καθόλου που βλέπει τον Σαφάκ συνέχεια μαζί τους. Η Ζουλιντέ φοβάται τον Τουφάν και μένει στο σπίτι κλεισμένη με τον Εμιρχάν.

Η Παρλά αποφασίζει να μετακομίσει από την έπαυλη μιας και δείχνει να συμφωνεί με τη Ματσιντέ πως δεν είναι σωστό να μένει εκεί αφού δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον Κερέμ. Η Παρλά υποκρίνεται πως είναι ένα καλό και υπάκουο κορίτσι και φαίνεται πως το κόλπο της έχει αποτέλεσμα. Ο Κερέμ θέλει να παντρευτεί με την Παρλά το συντομότερο δυνατό. Η Χουμεϊρά δεν συμφωνεί με την απόφασή του αλλά ο Κερέμ δεν την ακούει. Η Χουμεϊρά μαθαίνει τυχαία πως ο αδελφός της και η μητέρα της κάνουν πράγματα χωρίς να την ενημερώσουν και έρχεται αντιμέτωποι μαζί τους. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ αποφασίζουν να καλέσουν τον Μαχίρ για δείπνο. Πιστεύουν πως είναι ένας καλός και εργατικός νέος, χωρίς να υποψιάζονται τις πραγματικές του προθέσεις…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments