Ελλάδα

Πάτρα – Καρτ: Δάκρυα συγκίνησης από τον μικρό Φώτη

Πάτρα – Καρτ: Δάκρυα συγκίνησης από τον μικρό Φώτη
Πάτρα - Καρτ: Ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ στην Πάτρα μοίρασε χαρά και συγκίνηση καθώς «ξύπνησε» μετά από 5 ημέρες διασωληνωμένος. O ανέφερε, «Χαρούμενος στην αγκαλιά των γονιών του».

Έπειτα από σχεδόν πέντε ημέρες στις οποίες ήταν διασωληνωμένος, ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες καρτ στην Πάτρα, «ξύπνησε» το απόγευμα της Πέμπτης γεμίζοντας χαρά και συγκίνηση όχι μόνο του οικείους του άλλα όλους όσοι συγκλονίστηκαν από το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή. Όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι θεράποντες ιατροί με το παιδί να έχει τις αντιδράσεις που όλοι περίμεναν.

Ο 6χρονος είχε επαφή με το περιβάλλον, κουνούσε τα άκρα του και υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα μπορέσει να μιλήσει κάτι που δεν έγινε χθες, αλλά το περίμεναν οι γιατροί λόγω των ημερών που ήταν διασωληνωμένος. Τα αισθήματά του όμως μπόρεσε να εκφράσει ακόμα και δίχως να μιλήσει. Όταν του έδειξαν τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει γι αυτόν οι φίλοι του όλες αυτές τις ημέρες ζούσαν με αγωνία για την εξέλιξή της υγείας του, ο μικρός δάκρυσε.

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του που είδαν κι εκείνοι με χαρά και συγκίνηση το παιδί τους να ανταποκρίνεται και να δείχνει πως αναρρώνει. Πλέον αναμένεται να νοσηλευτεί στην παιδιατρική κλινική μέχρι οι γιατροί να δώσουν το «ΟΚ» ώστε να επιστρέψει αρχικά στο σπίτι του και στη συνέχεια και στο σχολείο του.

«Είναι στην αγκαλιά των γονιών του χαρούμενος και ευτυχισμένος» μας μετέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης στην εφημερίδα Πελοπόννησος και συμπλήρωσε πως: «Είναι πολύ καλά θα παραμείνει στη Μονάδα μας μέχρι να επανέλθει πλήρως από τα τραύματα που φέρει στην περιοχή της κεφαλής. Όλα θα πάνε καλά όμως. Ο μικρός Φώτης σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του και στη συνέχεια στο σχολείο του».

Η ανάρτηση που έδωσε τα καλά νέα

Οι συμμαθητές του, του έστειλαν με ζωγραφιές το δικό τους μήνυμα, θέλοντας να τον εμψυχώσουν. «Πάμε Φώτη»      ήταν το μήνυμά τους όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο υπεύθυνος της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης.

Πάτρα: Πως έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr από αυτόπτη μάρτυρα, το καρτ φέρεται να έσπασε τα κάγκελα και μια πινακίδα, με το μονοθέσιο όχημα να προσγειώνεται ανάποδα με τον οδηγό στο έδαφος. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν το παιδί να πέσει και να τραυματιστεί.

Οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα ενώ σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας. Πάτρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments