Ελλάδα

Πάτρα καρτ: Αποσωληνώθηκε με επιτυχία ο 6χρονος Φώτης

Πάτρα καρτ: Αποσωληνώθηκε με επιτυχία ο 6χρονος Φώτης
Πάτρα καρτ: Τέλος καλό όλα καλά για τον 6χρονο Φώτη που αποσωληνώθηκε με επιτυχία μετά το τραυματισμό του στο κεφάλι.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Πάτρα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας ανήλικος έξι ετών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ παρακολουθούσε αγώνες καρτ, στο κέντρο της Πάτρας. Μετά από μερικές μέρες είναι πολύ ευχάριστα τα νέα, καθώς αποσωληνώθηκε με επιτυχία ο 6χρονος. 

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να διαπιστωθεί το εύρος της βλάβης που υπέστη μετά από το ατύχημα. Τα ευρήματα ήταν θετικά και αυτό επέτρεψε στους γιατρούς να προχωρήσουν σήμερα στο τρίτο και αποφασιστικότερο βήμα που είναι να βγει ο 6χρονος από την καταστολή.

Η ανάρτηση που έδωσε τα καλά νέα

Οι συμμαθητές του, του έστειλαν με ζωγραφιές το δικό τους μήνυμα, θέλοντας να τον εμψυχώσουν. «Πάμε Φώτη» ήταν το μήνυμά τους όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο υπεύθυνος της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης.

Πάτρα: Πως έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr από αυτόπτη μάρτυρα, το καρτ φέρεται να έσπασε τα κάγκελα και μια πινακίδα, με το μονοθέσιο όχημα να προσγειώνεται ανάποδα με τον οδηγό στο έδαφος. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν το παιδί να πέσει και να τραυματιστεί.

Οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα ενώ σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας. Πάτρα

Πάτρα: Διεκόπη ο αγώνας – Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το pelop, διοργανωτές και η Αστυνομία αποφάσισαν να μην συνεχιστεί ο αγώνας. Οι διοργανωτές του PICK Πάτρας, αναφέρουν σχετικά με το ατύχημα τα εξής: «Το PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ).

Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments