Video

J2US: Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στον Alpha

J2US: Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στον Alpha
Το J2US επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο απίθανος, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο, παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας  βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!

Στην κριτική επιτροπή του J2US, οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης,  και αυτοσαρκασμού.

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψαν τα ανατρεπτικά ζευγάρια που θα κάνουν αναπάντεχα ντουέτα μεταξύ τους.

Στόχος τους, να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές και να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό, την κορυφή.

Ετσι λοιπόν στο J2US θα δούμε τους:

Χάρη Βαρθακούρη – Αννα Μαρία Ψυχαράκη Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments