Οικονομία

Επανεκκίνηση Τουρισμού: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων για επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί

Επανεκκίνηση Τουρισμού: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων για επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί
Επανεκκίνηση Τουρισμού: Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για την υποβολή αιτήσεων από επιχειρήσεις.

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για την υποβολή αιτήσεων από επιχειρήσεις. Έτσι, δεύτερη ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί στο πρόγραμμα επανεκκίνηση τουρισμού. Δημοσιεύθηκε η δεύτερη τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων στη Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ.

Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις, των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης που θα υποβληθεί έως την Τετάρτη 29/9/2021 και ώρα 17:00 έχει απορριφθεί, δύνανται μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης. Η αίτηση αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι και την Παρασκευή 29/10/2021 και ώρα 17:00. Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση.

Τσακίρης: Έως το τέλος του 2021 η πρόσκληση για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται η έκδοση της πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων προανήγγειλε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης. Συνολικά θα διατεθούν από ένα συνολικό «πακέτο»3,9 δισ. ευρώ.

Τι έγραψε στο twitter ο κ. Γιάννης Τσακίρης

Σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, στο twitter: «έως το τέλος της χρονιάς αναμένεται η έκδοση των πρώτων προσκλήσεων για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα από ένα «πακέτο» 3,9 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η μετατροπή των ελληνικών επιχειρήσεων σε εξωστρεφείς. H ανασύνταξή τους είναι σημαντική ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments