Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 932

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 932
Ελίφ: Ο Μαχίρ καλεί τη Μπιρτσέ στο γραφείο του και εκείνη φοβάται πως θα την απολύσει.
Ελίφ: Ο Μαχίρ καλεί τη Μπιρτσέ στο γραφείο του και εκείνη φοβάται πως θα την απολύσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ενα απειλητικό γράμμα και μια μικρή φωτογραφία της οικογένειας Χακτανίρ, που για άλλη μια φορά αλλάζει τις ζωές τους. Η Ματσιντέ θέλει να το κρύψει από τη Χουμεϊρά αλλά ο Κερέμ θέλει να της το πει. Η Μελέκ ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά ενώ η Ελίφ κάνει τη μεγαλύτερη θυσία για να βοηθήσει τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το μαγαζί και τρομοκρατείται. Μια συζήτηση που έχει με την Αλέβ την αναστατώνει ακόμα περισσότερο…

Ελίφ Δευτέρα 27/9 Επεισόδιο 932

Ο Μαχίρ καλεί τη Μπιρτσέ στο γραφείο του και εκείνη φοβάται πως θα την απολύσει. Ο Μαχίρ όμως θέλει να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η Μελέκ αναζητά παντού δουλειά. Μια γειτόνισσα βρίσκει δουλειά στη Μελέκ ως καθαρίστρια και εκείνη χαίρεται αλλά η Ελίφ δεν θέλει η μητέρα της να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί ντρέπεται.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως θέλει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ είναι χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη αλλά η διάθεσή της αλλάζει όταν βλέπει τον Τουφάν στη γειτονιά.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να προστατέψουν τη Ματσιντέ από τον Ταρίκ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή. Η συμπεριφορά τους βάζει σε υποψίες τη Χουμεϊρά…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments