Lifestyle

Madonna: Όλες οι πληροφορίες για το Madame X

Madonna: Όλες οι πληροφορίες για το Madame X
Madonna: Η φράση στην τιάρα της έγινε αντικείμενο συζήτησης. Σε ποιους πήγε το μήνυμα του περιεχόμενού της;

Κάποτε είχε ειπωθεί η φράση: «Ποτέ μια βασίλισσα δεν καθυστερεί, απλά οι υπόλοιποι έρχονται νωρίτερα». Αυτή η έκφραση ποτέ δεν ήταν πιο αληθινή, από το βράδυ της Πέμπτης στο The Edition Hotel’s Paradise Club στην Times Square, όπου η Madonna παρευρέθηκε στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ των συναυλιών της, με τίτλο «Madame X». Η εμφάνισή της

Η ταινία θα ανεβεί στο MTV και την πλατφόρμα Paramount + στις 8 Οκτωβρίου. Θέλοντας να «προκαλέσει» τους επικριτές της που την περιμένουν στη γωνία για να «φουσκώσουν» το παραμικρό ατόπημα ή και να το δημιουργήσουν –  εφεύρουν, το απόλυτο fashion icon έφτασε στην κινηματογραφική αίθουσα του Paradise Club με ένα μαύρο μπλουζάκι από δαντέλα, ένα επιχρυσωμένο κολιέ που έλεγε «Trust No Bitch» και μια διαμαντένια τιάρα που έγραφε «Fuck You», σε ένα outfit που παρέπεμπε σε girly style.

Πιθανόν, αποδέκτες του λεκτικού περιεχομένου της τιάρα της να είναι οι επικριτές κοσμικογράφοι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η προβολή έγινε σε ένα πολύ μικρό κλειστό κύκλο των 80 ατόμων που είχαν vip προκλήσεις. Μάλιστα, όσοι πέρασαν την πόρτα της κινηματογραφικής αίθουσες έπρεπε να παραδώσουν τα κινητά τους στους ανθρώπους ασφαλείας.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν πρόσωπα της showbiz. Αναμεσά τους βρέθηκε η ηθοποιός Drew Barrymore και ο φανατικός θαυμαστής της βασίλισσας της ποπ Antoni Porowski ο οποίος μετέχει στο reality του Netflix “Queer eye”.

Από αναρτήσεις της ίδιας της Madonna μάθαμε ότι το παρών έδωσε και ο γιος της Rocco επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες μετά την κρίση που πέρασαν προ 5ετίας την οποία φωνές από το παρασκήνιο χρέωσαν στον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας και πατέρα του γιου της Guy Stuart Ritchie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Όσον αφορά τον άλλο γιο της, David Banda, έκλεισε τα 16 του χρόνια και η Madonna έκανε μια πολύ γλυκιά αφιέρωση, γράφοντας συγκινητικά λόγια στο τρυφερό μήνυμά της για τη γενέθλια ημέρα.

Η 63χρονη σταρ και ο πρώην σύζυγός της Guy Stuart Ritchie υιοθέτησαν τον David το 2006, όταν ήταν μόλις 13 μηνών και η Madoona μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών του στο Instagram για να γιορτάσει τα μεγάλα γενέθλιά του.

Έγραψε: «David Banda! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες αυτός ο νεαρός! Αυτός ο καλλιτέχνης. Αυτός ο αθλητής. Αυτός ο άρθρωτος και χαρισματικός άνθρωπος. Ποιος ήξερε όταν σε γνώρισα στο ορφανοτροφείο Home of Hope στο Μαλάουι, πίνοντας κόκα κόκα από ένα μπουκάλι και χωρίς πάνα ότι θα γίνεις αυτή η δύναμη της φύσης; Καλά και γλυκά 16! Είμαι τόσο περήφανη για εσένα!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments