Lifestyle

Madonna Mambo Italiano: Ναύλωσε αεροπλάνο με φίλους για τα γενέθλιά της

Madonna Mambo Italiano: Ναύλωσε αεροπλάνο με φίλους για τα γενέθλιά της
Madonna Mambo Italiano: Η βασίλισσα της pop έκλεισε ένα ολόκληρο αεροπλάνο με φίλους και συγγενείς για να τους μεταφέρει στην Ιταλία με αφορμή το party γενεθλίων της.

Madonna είναι τα πάντα μπορεί… Ακόμα και να ναυλώσει ένα ολόκληρό αεροπλάνο για να μεταφέρει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα η super star της μουσικής πλήρωσε όλα τα έξοδα κλείνοντας ένα αεροπλάνο για να μεταφέρει στην Ιταλία τους φίλους και συγγενείς της με αφορμή το party των γενεθλίων της.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Κι αν δεν της φαίνεται καθόλου γιατί παραμένει νέα, ακμαία και λαμπερή, η βασίλισσα της pop έκλεισε τα 63! Η πανδημία μάλλον τής στοίχισε αρκετά κι έτσι αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε άλλη χώρα, «κουβαλώντας» όλους τους γνωστούς της.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτό το party το ονόμασε «Mambo Italiano». Μάλιστα για χάρη της στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι τουλάχιστον 50 ατόμων στρωμένο αλά Ιταλικά με σεμεδάκια και κόκκινες πιπεριές αλλά και κεριά.

Η ξανθιά καλλονή ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της που έδωσαν όλα το παρών αλλά και τον νεότερό σύντροφό της , τους χορευτές και φίλους της, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Debi Mazar.

Κάποιες φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα «προκλητικές, όπως άλλωστε συνηθίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments