Video

Σεισμός στην Κρήτη: Βράχος σταμάτησε 3 μέτρα από αμάξι

Σεισμός στην Κρήτη: Βράχος σταμάτησε 3 μέτρα από αμάξι
Σεισμός στην Κρήτη: Τραυματίστηκε ελαφριά μια γυναίκα.

Από θαύμα γλίτωσαν δύο άτομα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο στο δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία, όταν βράχος ξεκόλλησε από τον ισχυρό σεισμό και σταμάτησε στα τρία μέτρα από το Ι.Χ. Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές από τις κατολισθήσεις, με την γυναίκα που βρισκόταν μέσα να τραυματίζεται ελαφριά. Ο σεισμός στην Κρήτη έχει φέρει τεράστιες υλικές ζημιές στο νησί, αλλά και ένα νεκρό.

«Είναι το αυτοκίνητο του αδελφού μου. Ήταν με τη γυναίκα μου. Από θαύμα γλίτωσαν. Θα μπορούσε να τους είχε σκοτώσει. Ευτυχώς είναι ζωνταντοί αλλά το αυτοκίνητο είναι άχρηστο», είπε ο αδελφός του οδηγού.

Σεισμός στην Κρήτη: Στήνονται σκηνές για τους άστεγους

Ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ στην Κρήτη άφησε πίσω της έναν νεκρό, τραυματίες και τεράστιες υλικές ζημιές. Μάλιστα στήνονται σκηνές και για 2.500 άτομα, ενώ η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είπε ότι μαζί με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη και όλη την ομάδα των τοπικών αρχόντων αποφάσισαν να στηθούν σκηνές που θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 2.500 ανθρώπους, ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι οικογένειες και όλοι οι άνθρωποι που δεν πρέπει να μπουν στα σπίτια τους απόψε. Οι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι 12, φαίνεται ότι δεν έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους, πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments