Ελλάδα

Ληστεία σε τράπεζα: Βρήκαν το κρησφύγετο του 33χρονου ληστή στην Κατεχάκη

Ληστεία σε τράπεζα: Βρήκαν το κρησφύγετο του 33χρονου ληστή στην Κατεχάκη
Ληστεία σε τράπεζα: Έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο κρυσφήγετό του ο ληστής

Ο 33χρονος που ευθυνόταν για τη ληστεία σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως «έκρυβε» ολόκληρο οπλοστάσιο στο κρησφύγετό του στην οδό Κατεχάκη, το οποίο εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σε αυτό βρέθηκαν όπλα, πυρομαχικά αλλά και ναρκωτικές ουσίες. Ο ληστής, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας για τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες στην Αττική.

Ληστεία σε τράπεζα: Τι βρέθηκε στο κρησφύγετό του

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για -κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, νομοθεσία για τα όπλα και τα ναρκωτικά, περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς με τον αναζητούμενο, κατά το τελευταίο δίμηνο, διέπραξαν τρεις περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα τραπεζών σε περιοχές της Αττικής. Ληστεία σε τράπεζα

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, από την κατοχή τους και σε οικία, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) με γεμιστήρα και 26 φυσίγγια,
  • 19 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου,
  • 2 πιστόλια με γεμιστήρες που περιείχαν 11 και 14 φυσίγγια αντίστοιχα,
  • 3 γεμιστήρες πιστολιού και 28 φυσίγγια,
  • περίστροφο με 6 φυσίγγια,
  • ταχυγεμιστήρας περιστρόφου και 141 φυσίγγια,
  • νάιλον συσκευασία, με ηρωίνη βάρους 36,67 γραμμαρίων,
  • κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim, χρήματα και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 33χρονος από την 02-08-2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) και αναζητείτο. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο 33χρονος και στο Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Ληστεία σε τράπεζα: Αναζητείται ο συνεργός του

Σε τρεις ένοπλες ληστείες τραπεζών στην Αττική, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, εμπλέκεται σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος δραπέτης φυλακών, με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα. Ως συνεργός του κατηγορείται ένα ακόμα άτομο, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και καταζητείται.

Μαζί με τον 33χρονο συνελήφθη και μια 34χρονη, η οποία επέβαινε μαζί του σε ταξί λίγα λεπτά πριν από τη σύλληψη και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κουβαλούσε έναν σάκο με το Καλάσνικοφ που βρέθηκε στην κατοχή τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 33χρονος από την 02-08-2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) και αναζητείτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments