Ελλάδα

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ο ένας δράστης

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ο ένας δράστης
Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο ένας εκ των δύο δραστών της πρόσφατης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν πριν από λίγη ώρα τον έναν εκ των δύο υπεύθυνων για την ληστεία της τράπεζας στη οδό Μητροπόλεως.

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: «Επικίνδυνος ληστής τραπεζών»

Ο άνδρας που συνελήφθη χαρακτηρίζεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως «επικίνδυνος ληστής τραπεζών».

Είναι ο ένας από τους δυο που μέσα στο μεσημέρι στις 14 Σεπτεμβρίου είχαν μπει σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μητροπόλεως, είχαν πάρει τα λεφτά και είχαν διαφύγει με τα πόδια.

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως

Πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκε ένα τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα φέρεται να είναι ένας από τους ληστές στο κέντρο της Αθήνας.

Για την εξέλιξη θα υπάρξει έκτακτη ενημέρωση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Ποιος είναι ο ληστής που συνελήφθη

Ο ληστής με το Καλάσνικοφ, ο ένας από τους δυο που μπήκαν στην τράπεζα στη Μητροπόλεως, είναι ο αντιεξουσιαστής, δραπέτης των φυλακών.

Είναι ο 33χρονος άνδρας, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, γυμνασμένος και με τατουάζ στο αριστερό χέρι όπως τον είχαν περιγράψει αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας.

Είναι βασικός ύποπτος και για άλλες ληστείες στην Αττική, όπως αυτή στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Αύγουστο.

Τα χαρακτηριστικά των δραστών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην διάρκεια της ληστείας, οι δράστες φορούσαν βερμούδες και κοντομάνικα ενώ ένας είχε χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι. Ο ένας δράστης, αυτός με το τατουάζ, είχε πιστόλι, ενώ ο συνεργός του Καλάσνικοφ, γεγονός το οποίο είχε τότε οδηγήσει στην ταχύτατη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για την σύλληψή τους. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ αστυνομικοί ξεκίνησαν να ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας για συλλογή στοιχείων.

Το θέμα της ληστείας και συνακόλουθα το θέμα της Ασφάλειας, έφθασε τότε μέχρι και στο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, με τον εκπρόσωπο να επισημαίνει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του εκείνες τις ημέρες ότι η ασφάλεια – προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας – παραμένει πάντα ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments