Οικονομία

Σεισμός Κρήτη ΟΑΕΔ: Ανανεώνονται αυτόματα τα δελτία ανεργίας και η δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων

Σεισμός Κρήτη ΟΑΕΔ: Ανανεώνονται αυτόματα τα δελτία ανεργίας και η δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων
Σεισμός Κρήτη ΟΑΕΔ: Την αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας και της δήλωσης παρουσίας των επιδοτούμενων ανέργων αποφάσισε ο ΟΑΕΔ.

Την αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας και της δήλωσης παρουσίας των επιδοτούμενων ανέργων αποφάσισε ο ΟΑΕΔ.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας των εγγεγραμμένων ανέργων και την αυτόματη δήλωση επιδοτούμενων ανέργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που έληξαν ή λήγουν στο χρονικό διάστημα από 27 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 17 Οκτωβρίου 2021.

Με αυτό τον τρόπο, οι άνεργοι της παραπάνω περιφερειακής ενότητας δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης δελτίων ανεργίας και δήλωσης παρουσίας.Ο ΟΑΕΔ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Κλειστές θα παραμείνουν οι δομές του ΟΑΕΔ στην Κρήτη

Κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στο νομό Ηρακλείου, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των δομών του (Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης-ΚΠΑ2, Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας-ΕΠΑΣ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης-ΙΕΚ, Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, στο νομό Ηρακλείου) για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές, που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου.

Ο ΟΑΕΔ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό συμβάν της απώλειας ζωής και του τραυματισμού ανθρώπων, καθώς και την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οδηγίες προς τους συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ σχετικά με την αποκατάσταση της διαδικασίας εξυπηρέτησής τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments