Ελλάδα

Σεισμός: Κλειστές θα παραμείνουν οι δομές του ΟΑΕΔ στην Κρήτη

Σεισμός: Κλειστές θα παραμείνουν οι δομές του ΟΑΕΔ στην Κρήτη
Σεισμός: Μετά και το μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στην Κρήτη η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των δομών του (Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης-ΚΠΑ2, Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας-ΕΠΑΣ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης-ΙΕΚ, Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης) για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές, που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου.

Κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στο νομό Ηρακλείου, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των δομών του (Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης-ΚΠΑ2, Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας-ΕΠΑΣ, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης-ΙΕΚ, Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, στο νομό Ηρακλείου) για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες Αρχές, που θα επιθεωρήσουν την κατάσταση των κτιριακών υποδομών αλλά και την εξέλιξη του ίδιου του φαινομένου.

Ο ΟΑΕΔ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό συμβάν της απώλειας ζωής και του τραυματισμού ανθρώπων, καθώς και την έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οδηγίες προς τους συναλλασσόμενους με τον ΟΑΕΔ σχετικά με την αποκατάσταση της διαδικασίας εξυπηρέτησής τους.

Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας – τραυματίας ο γιος στο εκκλησάκι που κατέρρευσε στο Αρκαλοχώρι

Ο 62χρονος Ιάκωβος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τον τρούλο της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου. Ο 30χρονος γιος που βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό συμβάν ήταν αυτός που έσπευσε πρώτος να βγάλει τον πατέρα του από τα συντρίμμια. Μαζί με τον γιο του δούλευε στην ανακατασκευή της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι. Ο γιος του είναι μεταξύ των τραυματιών και φέρεται να έχει υποστεί κατάγματα.

Ο άτυχος οικοδόμος είχε αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές της εκκλησίας που είχαν προκληθεί από τους προηγούμενους σεισμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments