Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται αύριο η δίκη
Επίθεση με βιτριόλι: Την Πέμπτη πρόκειται να συνεχιστεί το δικαστήριο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το οποίο είχε διακοπεί.

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι είχε διακοπεί και πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι αύριο. Το δικαστήριο διέκοψε για άλλη συνεδρίαση μετά από πρόταση του εισαγγελέα καθώς η ακροαματική διαδικασία θα είναι μακρά και οι μάρτυρες είναι πολλοί.

Από την άλλη πλευρά, ο άνθρωπος που φέρεται να εξετάζεται ως πιθανός συνεργός της δράστριας εμφανίστηκε σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών μαζί με τον δικηγόρο του. Ο φερόμενος ως συνεργός της κατηγορουμένης ζήτησε να καταθέσει στη δίκη, που θα συνεχιστεί αύριο. Η διαδικασία, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών τους παρέπεμψαν στη Γραμματεία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Δικηγόρος Ιωάννας: Θα ζητήσουμε να καταθέσει

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι συνήγοροι της Ιωάννας, στην υπόθεση υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται ακόμα δύο άτομα και μένει να αποδειχθεί ο βαθμός της συμμετοχής τους στο έγκλημα.

«Η κατηγορούμενη είχε βοήθεια, είχε συνεργούς. Θα ζητήσουμε να κληθούν από το δικαστήριο και να καταθέσουν. Ξέρουμε ότι γνώριζαν αρκετά από τη δράστιδα. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να τους καλέσει, αυτό έχει αρμοδιότητα. Εμείς θα το ζητήσουμε», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Η Ιωάννα, και αυτήν τη φορά θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει να αντικρίσει την κατηγορούμενη. Θέλει ν’ ακούσει από τα χείλη της το γιατί. Ποιος λόγος ήταν τόσο ικανός ώστε να προσπαθήσει να την σκοτώσει. Θέλει να την ακούσει κι ενώπιόν της να το ομολογεί, ελπίζοντας σε μια απάντηση για το τι πραγματικά της «όπλισε» το χέρι.

Επίθεση με βιτριόλι: Ζητά μετατροπή της κατηγορίας η κατηγορούμενη

Ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη η δράστιδα για την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο δικαστήριο: «Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments