Lifestyle

James Bond: Λάμψη αστέρων στην πρεμιέρα της νέας ταινίας

James Bond: Λάμψη αστέρων στην πρεμιέρα της νέας ταινίας
James Bond: Ο Daniel Craig υποδύθηκε για τελευταία φορά τον ρόλο του πράκτορα και ήταν καταπληκτικός.

Με τη λίστα των καλεσμένων να απαρτίζεται από κατόχους βραβείων Oskarr, αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η νέα ταινία του James Bond, «No Time To Die» προβλήθηκε εντέλει στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης 28/9, στο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.

Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, καθώς ο Daniel Craig, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Lashana Lynch και η Lea Helene Seydoux ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

Στο πλευρό του βρέθηκαν επίσης οι συμπρωταγωνιστές, Ana de Armas, Ben Whishaw and Naomie Harris, καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης του «No Time To Die», Cary Joji Fukunaga με την Billie Eilish που ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της ταινίας, και έχει ήδη έχει βραβευτεί με Grammy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον James Bond και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, που έπληξαν τις κινηματογραφικές αίθουσες, κλείνοντας τις πόρτες τους.

Η χθεσινή πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερη και για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε για τελευταία φορά τον κομψό πράκτορα της μεγάλης οθόνης, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή στις ταινίες James Bond.

O Daniel Craig, για το φινάλε, δεν εμφανίστηκε με το καθιερωμένο black & white κοστούμι, αλλά με ένα υπέροχο pink suede σακάκι. Εντυπωσιάζοντας τους πάντες, φόρεσε ένα μαύρο, λιτό παντελόνι σε ίσια γραμμή, άσπρο πουκάμισο, μαύρο παπιγιόν, ολοκληρώνοντας το outfit με το ροζ βελούδινο σακάκι.

«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Craig στο Reuters. «Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί, ήταν ένα όνειρο». Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

Έλαμψαν δια της παρουσίας του ο πρίγκιπας Κάρολος συνοδευόμενος από την Camila και ο πρίγκιπας William από τη Kate Middleton, με την τελευταία ωστόσο να μαγνητίζει τα βλέμματα με το χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham.

«Υπέροχο που βλέπουμε τον 007 να επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη!», έγραψαν λίγο μετά στον λογαριασμό τους στο Instagram. Σημείωσαν, μάλιστα, ότι τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας θα δοθούν στους οργανισμούς που στηρίζουν τα εν ενεργεία αλλά και τα πρώην μέλη των τριών υπηρεσιών πληροφοριών, Secret Service Intelligence, Security Service και GCHQ (Government Communications Headquarters).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments