Αθλητισμός

Ένταση στο Νάπολι – Σπάρτακ Μόσχας: Στο επίκεντρο ο Μανωλάς

Ένταση στο Νάπολι – Σπάρτακ Μόσχας: Στο επίκεντρο ο Μανωλάς
Ένταση στο Νάπολι - Σπάρτακ Μόσχας: Επεισόδιο καταγράφηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μανωλάς.

Νάπολι και Σπάρτακ Μόσχας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες και τα νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μανωλάς ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε μία αψιμαχία παικτών της Νάπολι και της Σπαρτάκ Μόσχας, με αφορμή ένα πέναλτι που προσπάθησε να εκμαιεύσει ο Κουίνσι Πρόμες.

Το γκολ της Νάπολι

Η Νάπολι ξεκίνησε δυνατά στο ματς με τη Σπάρτακ Μόσχας για το Europa League και πήρε το προβάδισμα μόλις στα 11 δευτερόλεπτα. Ο τερματοφύλακας της Σπαρτάκ έκανε λάθος στην προσπάθειά του να μαζέψει την μπάλα και ο Ελμάς με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 από πολύ νωρίς.

Αυτό είναι το δεύτερο ταχύτερο γκολ που έχει επιτευχθεί στη διοργάνωση ο Σικόρα της Σλόβαν Λίμπερετς το 2016 είχε σκοράρει στο 10,69».

Βασικός με την Νάπολι ο Μανωλάς κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας

Το λάθος του Κώστα Μανωλά στο Νάπολι – Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική της Serie A δεν είχε κοστίσει στην ομάδα του καθώς έκανε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 2-1, είχε όμως συνέπειες για τον Έλληνα στόπερ.

Ουσιαστικά έπαιξε ρόλο στο να χάσει τη θέση του βασικού στους παρτενοπέι στα επόμενα ματς, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να προτιμάει τον Ραχμάνι ως παρτενέρ του Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας στους αγώνες με Λέστερ για το Europa League και Ουντινέζε, Σαμπντόρια και Κάλιαρι για την Serie A.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν 20 ημέρες ο 30χρονος στόπερ είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι από την αρχή ενός αγώνα με τη φανέλα των παρτενοπέι,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments