Ειδήσεις

Ήλιος σήμερα: Tι θα δούμε στο επεισόδιο 15

Ήλιος σήμερα: Tι θα δούμε στο επεισόδιο 15
Ήλιος: Η Αλίκη έχει μία αποκαλυπτική συνάντηση με τη Μαργαρίτα Βολίδη στο νοσοκομείο και οι τύψεις της ενισχύονται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ήλιος είδαμε πως:

Η εξαφάνιση της Δάφνης προκαλεί ένταση στη σχέση του Χρήστου και της Σοφίας. Η Αθηνά κινδυνεύει να εκτεθεί στην υπηρεσία λόγω της εξάρτησής της από το ποτό, ενώ την έχουν καταλάβει τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ελπίδα… Κι ενώ ο Αντώνης ανησυχεί για την Δάφνη και το μωρό, μια βόλτα της Λήδας και του Νικήτα στο κτήμα, μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Η Αλίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και μαθαίνει τυχαία ότι νοσηλεύεται η σύζυγος του Βολίδη. Αποφασίζει να πάει να τη δει.

Ήλιος 01/10 Επεισόδιο 15

Επεισόδιο 15. Η Αλίκη έχει μία αποκαλυπτική συνάντηση με τη Μαργαρίτα Βολίδη στο νοσοκομείο και οι τύψεις της ενισχύονται. Η σχέση του Χρήστου και της Σοφίας περνάει κρίση, ενώ κάποια μυστηριώδη τηλεφωνήματα αναστατώνουν και φοβίζουν την Έλσα.

Ο Ιάσωνας στέλνει ένα σημείωμα στον αδερφό του που μοιάζει ανησυχητικό για τη ζωή του. Ο Δημήτρης και η Ελπίδα φοβούνται πως θα κάνει κακό στον εαυτό του…

Η Αθηνά συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται βοήθεια με το θέμα του ποτού και ο Στέφανος είναι δίπλα της. Η Αλίκη επισκέπτεται ξανά την Μαργαρίτα Βολίδη στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά για να της πει όλη την αλήθεια για τη νύχτα του φόνου του άντρα της. Ο Νικήτας επισκέπτεται τον Αντώνη στο κτήμα και βλέπει τη Δάφνη με το μωρό…

Κι ενώ ο Δημήτρης κι η Ελπίδα με τη βοήθεια της Ελένης έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο για να πιάσουν τον Ιάσωνα, ένα ξαφνικό ατύχημα τινάζει τα σχέδια όλων στον αέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments