Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 938

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 938
Ελίφ σήμερα: Ο Σεντάτ συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί τη Μελέκ, η οποία προσπαθεί να βρει μια λύση για το που θα μείνουν με την Ελίφ.

Ο Σεντάτ συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί τη Μελέκ, η οποία προσπαθεί να βρει μια λύση για το που θα μείνουν με την Ελίφ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ προσπαθούν να συνεργαστούν και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους. Η Ελίφ και η Μελέκ περνάνε δύσκολες μέρες καθώς δεν έχουν χρήματα. Η Ελίφ προσπαθεί να κερδίσει χρήματα φτιάχνοντας κουλουράκια, τα οποία πουλάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και αυτό την κάνει χαρούμενη γιατί βοηθάει τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν έχουν πάει μια μικρή βόλτα και περνάνε υπέροχα, σαν μια πραγματική οικογένεια. Η Αλέβ και η Λεμάν όμως δεν μπορούν να το δεχθούν και καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια εναντίον τους…

Στο επόμενο επεισόδιο ο Σεντάτ συνεχίζει να προκαλεί και να απειλεί τη Μελέκ, η οποία προσπαθεί να βρει μια λύση για το που θα μείνουν με την Ελίφ. Η Ασλί είναι μάρτυρας της αγωνίας της.

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ετοιμάζονται για μια παρουσίαση στην εταιρία. Όταν ολοκληρώνουν τη δουλειά τους, ο Ακίν θέλει να μιλήσει στον Μαχίρ και η Μπιρτσέ θυμώνει γιατί πιστεύει πως ο Μαχίρ θα τον ευνοήσει. Η Μπιρτσέ τα βάζει με τον Ακίν επειδή προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Μαχίρ για να του αναθέσει εξ ολοκλήρου την παρουσίαση.

Ο Κερέμ έρχεται και ζητάει από την Μπιρτσέ να προετοιμαστεί καλά για την παρουσίαση αφού θα την κάνει εκείνη τελικά και η κοπέλα νιώθει άσχημα απέναντι στον Ακίν, επειδή τον αδίκησε. Η Ασλί είναι αυτή που τελικά νοικιάζει το σπίτι του Σεντάτ και έτσι η Μελέκ και η Ελίφ δεν χρειάζεται να φύγουν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments