Lifestyle

Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν κεραυνοβόλο

Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν κεραυνοβόλο
Τζένη Θεωνά: «Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό», είπε.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Τζένη Θεωνά μίλησε για μια σειρά θεμάτων. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της στον αγαπημένο της σύζυγο, τον οποίο όπως εξομολογήθηκε τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο, στη δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο. Συρρικνώνεται ο προσωπικός σου χρόνος» ανέφερε σε πρώτο χρόνο.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν από 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Story του Ρήγου και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός, ελκυστικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε και προσπάθησα να τα απωθήσω. Έκανα ότι αντιστεκόμουν αλλά στο τέλος υπέκυψα στο πρωτογενές μου αίσθημα. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα, δεν ήταν διαχειρίσιμος. Ένιωθες ότι δεν μπορείς να μπεις εύκολα στον κόσμο του. Μια ταλαιπωρία ήταν αυτό, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο».

Τζένη Θεωνά: Λίγα λόγια για αυτή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία όνειρο της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρόλα αυτά τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά. Τζένη Θεωνά

Έκανε τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός μέσω του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, το 2003 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία του Νίκου Περάκη “Η Λίζα και όλοι οι άλλοι” ερμηνεύοντας έναν μικρό ρόλο. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η δεύτερη της δουλειά στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στο βασικό καστ της δραματικής ταινίας των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Οξυγόνο”.

Το 2005 έλαβε μέρος σε δύο ακόμη κινηματογραφικές παραγωγές: την κοινωνική ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου “Τσίου…” και τη δραματική ταινία “Λιούμπη”. Το 2006 είχε μια μικρή συμμετοχή στην ταινία “Στα όρια” ενώ το 2007 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Νίκο Περάκη έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία “Ψυχραιμία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments