Πολιτική

Κεραμέως: Τιμούμε τους εκπαιδευτικούς μας

Κεραμέως: Τιμούμε τους εκπαιδευτικούς μας
Κεραμέως: Δείτε την ανάρτηση της υπουργού Παιδείας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικών.

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών απέστειλε μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η υπουργός εξαίρει τη δουλειά των εκπαιδευτικών και τους συγχαίρει για το πόσο εύκολα προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα που επέβαλλε η πανδημία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

«Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι δίνουν κάθε μέρα στην τάξη τον καλύτερό τους εαυτό. Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες των μαθητών σαν δικές τους.

Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι δημιουργούν, εμπνέουν, καλλιεργούν την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση. Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην τηλεκπαίδευση, στους οποίους έλειψε η τάξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίοι νιώθουν το σχολείο ως το φυσικό τους χώρο.

Για όλους εκείνους που μας μαθαίνουν γράμματα και αξίες, για εκείνους που μας καθορίζουν, για εκείνους που είναι η δεύτερη οικογένειά μας, που θα θυμόμαστε για πάντα. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών και κάθε ημέρα, τιμούμε τους εκπαιδευτικούς μας».

Google: Τιμά με doodle την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Στην Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, γνωστή και ως Διεθνή Ημέρα Εκπαιδευτικών, αφιερώνει η Google το σημερινό της (05/09) doodle, τιμώντας την ελεύθερη διδασκαλία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 μετά την απόφαση της UNESCO για τη Σύσταση σχετικά με το καθεστώς των εκπαιδευτικών, για την κατάσταση και τη συνθήκες των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο. Η Σύσταση υπεγράφη το 1996.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών συνδιοργανώνεται σε συνεργασία με την UNICEF, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη, τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

Google: Περισσότερες από 100 χώρες γιορτάζουν κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments