Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή σε καλό κλίμα με τον Μπρόρσον

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή σε καλό κλίμα με τον Μπρόρσον
ΑΕΚ: Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει του Ιανουαρίου φαίνεται πως επιδιώκει η Ένωση. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν ακουστεί ήταν ο Φρανζ Μπρόρσον της Μάλμε.

Μία πρώτη επαφή με την πλευρά του Φρανζ Μπρόρσον είχε η ΑΕΚ, η οποία έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σουηδού στόπερ που παίζει στη Μάλμε. ΑΕΚ

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν την πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας μόλις λήξει το συμβόλαιό του.

ΑΕΚ

Το δημοσίευμα προσθέτει πως έγινε και μία πρώτη κουβέντα για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, με τον «Δικέφαλο» να αποκαλύπτει τις προθέσεις της και φαίνεται πως αυτές καλύπτουν τον παίκτη, ο οποίος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

ΑΕΚ

Από την πλευρά του, ο Μπρόρσον παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αφού έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάλμε που λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Λίγα λόγια για την Μάλμε

Η Μάλμε ΦΦ (σουηδικά: Malmö FF) είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην πόλη Μάλμε στη Σουηδία. Η Μάλμε ΦΦ ιδρύθηκε το 1910 έδρα της ομάδας είναι το γήπεδο Σουίντμπανκ 24.000 θέσεων. Τα χρώματα της ομάδας σύμφωνα με το σήμα, είναι το μπλέ του ουρανού και το άσπρο.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Άλσβενσκαν, όπου η σεζόν διαρκεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Κέρδισαν πρώτη φορά το πρωτάθλημα το 1944. Η ομάδα επίσης ασχολήθηκε και με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, με τα ντοκιμαντέρ ποδοσφαίρου Blådårar 1 και Blådårar 2.

Με καθαρή αξία 78 εκατομμυρίων Σουηδικών κορωνών (περίπου 8.8 εκατομμύρια Ευρώ), είναι η πιο πλούσια ομάδα της Σουηδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments