Lifestyle

Britney Spears: Νέα ημίγυμνη φωτογραφία

Britney Spears: Νέα ημίγυμνη φωτογραφία
Britney Spears: Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες γιορτάζοντας την ελευθερία της μετά την κηδεμονία του πατέρα της.

Η Britney Spears συνεχίζει να γιορτάζει την ελευθερία της, πανηγυρίζοντας με το ημίγυμνο κρεσέντο στα social media να μη σταματά. Το ντελίριο ενθουσιασμό συνδικάζεται με topless πόζες, μικροσκοπικά εσώρουχα από κάτω και αιχμηρά σχόλια.

Μετά από 13χρόνια “ομηρίας” είναι πλέον ελεύθερη, αφού, με απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, η κηδεμονία της από τον πατέρα της, Jamie, έλαβε τέλος. Έτσι, η ποπ σταρ συνεχίζει τις αναρτήσεις με τις ημίγυμνες φωτογραφίας με την προηγούμενη να έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια Likes – καρδούλες.

Η Brit εμφανίζεται topless και ποζάρει στον φακό, με κόκκινο εσώρουχο και κόκκινες μπότες. Μάλιστα, την ανάρτηση ακολουθεί και ένα “καρφί” προς… γνωστό-άγνωστο αποδέκτη. Όπως ήταν λογικό, το νέο “χτύπημα” της ξανθιάς καλλονής δημιούργησε και πάλι «χορό» σχολίων.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Όπως έγινε γνωστό, μόλις η Britney έμαθε ότι είναι ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της έκλαιγε για δυο ώρες μη μπορώντας να πιστέψει πως μετά από 11 ολόκληρα χρόνια θα ζει όπως η ίδια επιθυμεί!

Επίσης, στις 12 Νοεμβρίου θα υπάρξει ακόμη μια ακρόαση στο δικαστήριο, για να συζητηθεί το τέλος της κηδεμονίας. Έως τότε ο πατέρας της θα πρέπει να παραδώσει όλα τα οικονομικά αρχεία στον αντικαταστάτη του. Αν διαπιστωθεί πως έγιναν παραβάσεις, θα αντιμετωπίσει σχετικές κατηγορίες.

Το ιστορικό

H δικαστής Breand Penny ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Britney Spears από το καθεστώς της εποπτείας, που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, σηματοδοτώντας μια σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια. svg%3E

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του James Spears», είπε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Britney η αναστολή της κηδεμονίας. Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Η δικηγόρος του James Spears διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, λέγοντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων.» Στην αίθουσα δεν ήταν παρών ο πατέρας της Britney.

«Η Britney ήθελε να ξεφύγει από αυτό και να χαλαρώσει με τον σύντροφό της. Δεν παρακολούθησε την απόφαση ούτε και εικονικά. Είχε πολλές λεπτομερείς συζητήσεις με τον δικηγόρο της πριν την έκδοση της απόφασης και τον είχε εμπιστευτεί ότι θα πετύχει στην αποστολή όπως και το έκανε» δήλωσε στη New York Post πηγή προσκείμενη στην Britney Spears.

Σύμφωνα με τον Guardian η ακροαματική διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και ο ίδιος ο δικηγόρος της pop star ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την απόφαση στο πλήθος των θαυμαστών #FreeBritney που είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο και διαδήλωναν υπέρ της αγαπημένης τους σταρ.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Jame Spears, υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας να τερματιστεί το καθεστώς κηδεμονίας. Σύμφωνα με το Page Six ο 69χρονος απέδωσε την ξαφνική αλλαγή στη στάση του σε «πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με την κηδεμονία», αναφερόμενος κυρίως στις δικαστικές ακροαματικές διαδικασίες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, και στις οποίες η 39χρονη τραγουδίστρια ζήτησε να αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας της λέγοντας μεταξύ άλλων: ««Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι».

Οι θαυμαστές της ποπ σταρ ταξίδεψαν από όλη τη χώρα και συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο του Λος Άντζελες περιμένοντας την απόφαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments