Lifestyle

Camila Cabello: Η πρώτη Ισπανίδα τραγουδίστρια που κέρδισε το Riaa Awards Diamond

Camila Cabello: Η πρώτη Ισπανίδα τραγουδίστρια που κέρδισε το Riaa Awards Diamond
Camila Cabello: Έγινε η πρώτη Ισπανία ερμηνεύτρια που κέρδισε το Riaa Awards Diamond με το single «Havana».

Η Ένωση Καταστημάτων Ηχογράφησης της Αμερικής (Recording Industry Association of America) πιστοποίησε το τραγούδι «Havana» ως Diamond, που σημαίνει ότι έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια streams. Σύμφωνα με τη RIAA, αυτό καθιστά την Camila Cabelllo ως την πρώτη Ισπανόφωνη τραγουδίστρια που κέρδισε ποτέ πιστοποίηση Diamond για ένα single.

Όχι, ούτε η Shakira ή η Jennifer Lopez έχουν καταφέρει να πετύχουν αυτό το ορόσημο. Η Ισπανίδα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της και πόζαρε χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη με την τιμητική πλακέτα κατά τη διάρκεια της βράβευσής της.

«Είναι τιμή μου να είμαι η πρώτη Ισπανίδα τραγουδίστρια που κέρδισε το βραβείο το Diamond Single Award και ελπίζω ότι αυτό ανοίγει το δρόμο για πολλούς και καταπληκτικούς Latin καλλιτέχνες!!

Ευχαριστώ τους εκπληκτικούς μουσικούς, στιχουργούς και παραγωγούς μου Frank Dukes, Ali Tamposi, Andrew Watt, Pharrell, Lou Bell, Brian Lee, Starrah και Young Thug που ήταν συνεργάτες μου σε αυτό και ευχαριστώ τους υπέροχους θαυμαστές μου που σας αγαπώ όλους» δήλωσε στην ανάρτησή της.

Σε άλλες ειδήσεις της Camilla, πέρασε το Σαββατοκύριακο της στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, περπατώντας στον διάδρομο για το L’Oreal Paris.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments