Lifestyle

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση

Jennifer Lawrence: Έγκυος σε πορεία για το δικαίωμα στην άμβλωση
Jennifer Lawrence: Η εμφάνιση της εγκυμονούσας ηθοποιού στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η εγκυμονούσα στο πρώτο της παιδί, Jennifer Lawrence, βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της απαγόρευσης των αμβλώσεων και πιο συγκεκριμένα έναντια του νέου νόμου στο Τέξας, όπου απαγορεύει τη διακοπή κύησης μετά τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη νέα μαύρη κωμωδία «Don’t Look Up» στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και ενός all-star καστ, δεν απέφυγε να διαδηλώσει, παρά την κατάστασή της εγκυμοσύνης της, με άλλες γυναίκες και την φίλη της και κωμικό, Amy Schumer, ύστερα από την απόφαση του Τέξας να απαγορεύσει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα της κύησης, κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Οι γυναίκες δεν είναι ελεύθερες αν δεν έχουν έλεγχο του σώματός τους».

Η Αμερικανίδα κωμικός Amy Schumer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του νόμου περί άμβλωσης. Στο εν λόγω στιγμιότυπο οι δυο σταρ του Hollywood  ποζάρουν όρθιες στον φακό, κρατώντας πλακάτ.

Η λεζάντα στο Instagram

Η Schummer έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους: «Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος». Το προηγούμενο διάστημα η Amy  αποκάλυψε ότι προχώρησε σε εγχείρηση αφαίρεσης της μήτρας της λόγω ενδομητρίωσης.

Στη νέα της εμφάνιση, η Lawrence απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με αθλητικό στυλ ντυσίματος, φορώντας total black, ενώ ευδιάκριτα διαπίστωνε κανείς την φουσκωμένη κοιλιά της να κλέβει την παράσταση. Η ίδια δε νοιάστηκε στιγμή για τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, ακούγοντας αμέριμνη μουσική ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Η Lawrence είναι από το 2019 παντρεμένη με τον διευθυντή γκαλερί τέχνης Cooke Maroney και περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για την εγκυμοσύνη της, όμως μία συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση επιβεβαίωσε το γεγονός.

Η Jennifer Lawrence έγινε γνωστή ως «Katniss Everdeen» στην ταινία «The Hunger Games» (Αγώνες Πείνας). Για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας» κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού και έλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, κάτι που την έκανε τη νεότερη ηθοποιό όλων των εποχών που έχει προταθεί για δύο Όσκαρ και τη δεύτερη νεότερη νικήτρια της κατηγορίας. Επίσης είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία δράσης, «Red Sparrow».

Τέλος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Blood», που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos, Elisabeth Holmes. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Μην Κοιτάτε Πάνω» μαζί με τον Leonardo Di Caprio κι άλλους Οσκαρικούς ηθοποιούς.

Η ταινία θα προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 10 Δεκεμβρίου και στο Netflix από τις 24 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments