Lifestyle

Βανδή – Μπισμπίκης: Το νέο ειδύλλιο της πόλης

Βανδή – Μπισμπίκης: Το νέο ειδύλλιο της πόλης
Βανδή - Μπισμπίκης: Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού.

Η Δέσποινα Βανδή εθεάθη από τους παπαράτσι σε γνωστό κουτούκι να απολαμβάνει την αγκαλιά του Βασίλη Μπιμπίσκη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελε να μην μείνει για πολύ καιρό ελεύθερη, μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και να έχει βρει νέο έρωτα.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δείχνουν να απολαμβάνουν τα πρώτα στάδια της σχέσης τους και να είναι μέσα στα «μέλια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό: «Εάν κάναμε ενημέρωση και ξεκινάγαμε το σπικάζ θα λέγαμε διαχυτικοί και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους».

Και στη συνέχεια μίλησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, που αποκάλυψε πως ο γιος του ήταν εκείνος που σέρβιρε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος είναι πελάτης του.

Ο δε Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που συνεργάζεται με την τραγουδίστρια στην Κύπρο είπε πως δεν του έχει αναφέρει τίποτα για τον Βασίλη Μπισμπίκη και για τις κοινές τους φωτογραφίες τόνισε: «Δε μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα και εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει και εφόσον ισχύει. Που πιθανολογούμενα θα ισχύει εφόσον έχουμε δει και πράγματα. Όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, ναι θα σας πω».

Τη σχέση αυτή σχολίασαν και σε μια άλλη, πρωινή εκπομπή, το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει πρώτη τον λόγο σημειώνοντας:«Η αλήθεια είναι ότι βγαίνοντας σε ένα μαγαζί πιο διακριτικό στα Εξάρχεια που δεν τραβάει κοσμικό κοινό, θεωρείς ότι μπορεί να είσαι πιο άνετος και χαλαρός. Εγώ επειδή έτυχε και την είδα τη Δέσποινα την προηγούμενη εβδομάδα, την είδα πολύ χαρούμενη, χαμογελαστή. Την είδα καλά. Όχι ότι αυτό λέει κάτι. Μπορεί να είσαι έτσι επειδή είσαι χαρούμενη με τα παιδιά και τα επαγγελματικά σου. Αλλά αξίζει σε μια γυναίκα όταν κλείνει ένα κύκλο να ανοίγει έναν καινούργιο».

«Είναι ένα ειδύλλιο που ήταν λίγο-πολύ γνωστό στοΒανδή – Μπισμπίκης: ν χώρο. Απλά από τη στιγμή που κάποιος δεν αποφασίζει να το πει και δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία… Εγώ είχα ρωτήσει, είχα μάθει. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι», σχολίασε στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments