Ειδήσεις

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 20

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 20
Ήλιος: Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα έρχονται σε πλήρη σύγκρουση βλέποντας ότι ο κλοιός γύρω τους στενεύει,

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ήλιος είδαμε πως:

Ενώ ο Άρης ανακαλύπτει το μυστικό της Εύας, η Αλίκη μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ένα σκοτεινό μυστικό που τη σοκάρει κι ανατρέπει τις ισορροπίες μεταξύ τους. Η Λήδα συγκρούεται με το Νικήτα, επειδή δεν συμφωνεί με το σχέδιο του για την Τζένη. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να τους βοηθήσει ο Νικήτας να το σκάσουν με το μωρό. H Έλσα, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση της, είναι έτοιμη να αποκαλύψει στο Δημήτρη ένα στοιχείο για το φόνο του Βολίδη.

Επεισόδιο 20. Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα έρχονται σε πλήρη σύγκρουση βλέποντας ότι ο κλοιός γύρω τους στενεύει… Η Αλίκη συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η Εύα οδηγεί την Ελένη στον Ιάσονα και ζηλεύει την σχέση που βλέπει ότι έχουν αναπτύξει μεταξύ τους. Ο Νικήτας, παρά τις διαφωνίες της Λήδας, αποφασίζει να προχωρήσει με τη ληστεία…

Η Αλίκη προσπαθεί να πάρει από την τσέπη του Δημήτρη το χαρτάκι που αποκαλύπτει την ενοχή της. Η Ελένη ενημερώνει τον Ιάσονα για τον θείο του και πως είναι έτοιμος να ομολογήσει την ενοχή του στην αστυνομία. Ο Ιάσονας τότε αποφασίζει να παραδοθεί. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα περιμένει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments