Ελλάδα

Αθήνα: Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 35χρονος που εμβόλισε μηχανή ΔΙΑΣ στο κέντρο της πόλης

Αθήνα: Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 35χρονος που εμβόλισε μηχανή ΔΙΑΣ στο κέντρο της πόλης
Αθήνα: Είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε οδηγό ύποπτου οχήματος. Ο έλεγχος που έγινε στις πινακίδες του αυτοκινήτου έδειξε πως είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν τον οδηγό, εκείνος προσπάθησε να το σκάσει με ελιγμούς.

Κατά την ξέφρενη πορεία το ΙΧ εμβόλισε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με έναν εκ των επιβατών αστυνομικών να πέφτει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και να ανοίγει πυρ για να σταματήσει ο οδηγός. Αθήνα

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8. Έξω από σχολείο της Βουλιαγμένης μια μητέρα, ανεβάζει το χειρόφρενο του λευκού Peugeot 308 για να συνοδεύσει το παιδί της στην είσοδο του σχολείου. Η γυναίκα στη βιασύνη της, αφήνει αναμμένη τη μηχανή και τα κλειδιά στη μίζα, με αποτέλεσμα το όχημα να είναι ξεκλείδωτο.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο κλέφτης που την είδε να βγαίνει και μόλις η μητέρα απομακρύνθηκε, μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε. Η γυναίκα, πηγαίνει στην Αστυνομία και καταγγέλλει την αρπαγή του οχήματος της. Μάλιστα, στάθηκε τυχερή πάνω στην ατυχία της καθώς μέσα στο λευκό Peugeot, υπήρχε η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο έδινε το στίγμα του οχήματος και τη διαδρομή που ακολούθησε ο κλέφτης.

Αθήνα: Γνωστός κακοποιός με βαρύ ποινικό ο 35χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, είναι καταγεγραμμένος στις Αρχές με βαρύ ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Όπως μεταδίδει το CNN, οι Αρχές ασφαλείας έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον 35χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα, ενώ έχει συλληφθεί και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του. Αθήνα

Δύο τραυματίες από το περιστατικό

Από το περιστατικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ο οδηγός του οχήματος και ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς προς το παρόν να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.  Επίσης, το ΕΚΑΒ παρέλαβε κι έναν αστυνομικό, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι. Το τραύμα, πιθανότατα, προήλθε από το όχημα που φέρεται να τον πάτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments