Ελλάδα

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων σε οχήματα

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων σε οχήματα
Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Συνολικά σε έξι σημεία όπου έπεσαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκαν να επιχειρήσουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα ξημερώματα.

Κομμένα δέντρα άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη. Η πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να μαζέψει τα δέντρα από τα αυτοκίνητα.

Η κακοκαιρία Αθηνά μετά τη Δυτική Ελλάδα έφτασε και στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενη δυνατούς ανέμους που σαρώνουν τις τελευταίες ώρες την πόλη και έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Πτώσεις δέντρων και αυτοκίνητα κατεστραμμένα.

Συνολικά σε έξι σημεία όπου έπεσαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκαν να επιχειρήσουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα ξημερώματα.

Πρόκειται για τις οδούς, Ιασωνίδου, Παναγίας Φανερωμένης, στον δρόμο προς το “Φιλίππειο”, Αγίου Δημητρίου, Δωδεκανήσου και Κατσιμίδη.

Μάλιστα, τρία από τα δέντρα έπεσαν πάνω σε Ι.Χ., χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα, σύμφωνα με το thestival.gr.

Άμεσα, σε όλα τα σημεία έσπευσαν συνολικά 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα της Πυροσβεστικής και απομάκρυναν τα πεσμένα δέντρα από τα Ι.Χ.

Αθηνά: Επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη

Μετά την Ήπειρο και το Ιόνιο, ο νέος σταθμός της κακοκαιρίας «Αθηνά» είναι η Θεσσαλονίκη. Αφού σάρωσε την Ήπειρο και το Ιόνιο, το φαινόμενο ανεβαίνει πιο βόρεια. Στην Κέρκυρα πλημμύρισαν δρόμοι και αυλές σπιτιών ενώ στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά οι δυνατοί άνεμοι κράτησαν τα πλοία δεμένα στα λιμάνια.

Σήμερα (08.10.2021), στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού ενδέχεται να είναι ισχυρές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις και από το απόγευμα βόρειοι-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments