Αθλητισμός

AEK: Επαφές με Γιαννίκη για αντι-Μιλόγεβιτς

AEK: Επαφές με Γιαννίκη για αντι-Μιλόγεβιτς
AEK: Ξεκινάει άμεσα επαφές με προπονητές η Ένωση με τον Έλληνογερμανό τεχνικό να είναι ψηλά στη λίστα της μετά τη φυγή Μιλόγεβιτς.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι καταιγιστικές μετά την αιφνιδιαστική φυγή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τις τελευταίες μέρες έδειχνε σκεπτικός και πιθανότατα ήταν επηρεασμένος από την κρούση από την Σαουδική Αραβία.

Μόλις λοιπόν μετέφερε το ότι υπάρχει αυτή η πρόταση ο Δημήτρης Μελισσανίδης άμεσα κίνησε τις διαδικασίες για να λυθεί η συνεργασία αφού δεν έκανε αποδεκτό το να συνεχίσει η ΑΕΚ με έναν προπονητή που έχει δεύτερες σκέψεις.

Η ένωση φαίνεται πως έχει μια μικρή λίστα με ελεύθερους προπονητές και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές μαζί τους. Μάλιστα ένα όνομα που αναμένεται να εξεταστεί πολύ σοβαρά είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τα Γιάννενα και παρά τις προτάσεις που είχε δεν υπέγραψε πουθενά περιμένοντας ίσως την ευκαιρία για κάτι πιο μεγάλο. Είναι λοιπόν πιθανό την ευκαιρία αυτή να του την δώσει η ΑΕΚ.

svg%3E

ΑΕΚ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ένωση, καθώς ο Μιλόγεβιτς αποχώρησε από την ομάδα λόγω μίας πρότασης που είχε από την Νταμάκ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην συνεχίζει στον πάγκο της Ένωσης. Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είχε πρόταση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Πιο συγκεκριμένα, με την εξέλιξη αυτή άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς ήταν κάτι που φαινόταν να απασχολεί και τον Μιλόγεβιτς, με την Ένωση λίγο αργότερα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ και η δήλωση Μιλόγεβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments