Ειδήσεις

Καρτ ποστάλ: Tι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Καρτ ποστάλ: Tι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο
Καρτ ποστάλ: Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) προσπαθεί να ορθοποδήσει βάζοντας τις σκέψεις του στο χαρτί. Νοσταλγώντας έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια.

Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββστο 2 Οκτωβρίου, στις 23:00. Μέσα από 12 συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες, η σειρά θα μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνο, κάθε Σάββατο, στις 23:00.

Επεισόδιο 2ο: «Από έρωτα»

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) προσπαθεί να ορθοποδήσει βάζοντας τις σκέψεις του στο χαρτί. Νοσταλγώντας έναν έρωτα που δεν υπάρχει πια. Η σχέση του με τη Σάρα αποτελεί παρελθόν.

Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι γράμματά του δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους. Σε μία από τις εξορμήσεις του στο νησί θα συναντήσει τη Στέλλα (Άννα Μάσχα). Κάποτε υπήρξε καλλονή, σήμερα είναι σκιά του εαυτού της.

Ο Κώστας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο σύντροφός της, νοσταλγεί τη Στέλλα (Μαρία Βοσκοπούλου) που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Όταν ανακαλύπτει τυχαία στο κτήμα του ένα αρχαίο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, θα θυμηθεί και πάλι, με έναν παράδοξο, σχεδόν θρησκευτικό τρόπο, τι σημαίνει έρωτας.

Κι ο Τζόζεφ στο πλευρό της Στέλλας θα μάθει να εκτιμά και πάλι τον έρωτα, την απαρχή των πραγμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments