Lifestyle

Μαρία Τζομπανάκη: Έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη από το 1999

Μαρία Τζομπανάκη: Έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη από το 1999
Μαρία Τζομπανάκη: Αποκάλυψε με συγκίνηση την τελευταία της επιθυμία και σόκαρε τους τηλεθεατές.

Η Μαρία Τζομπανάκη προχώρησε αποκαλυπτικές και σοκαριστικές δηλώσεις, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast Star». Αρχικά δήλωσε πως έχει φτιάξει το μνήμα της στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη, από το 1999, ενώ μετά αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς, «Σασμός» μίλησε για την αγάπη που έχει στην ιδιαίτερη πατρίδα της. «Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου και εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί. Πουθενά αλλού», ανέφερε η ηθοποιός. «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχουμε τον οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε ότι θα καταλήξουμε. Και εγώ θέλω να είναι εκεί. Να κοιτάζω τον Ψηλορείτη, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο» κατέληξε, εκφράζοντας την τελευταία της επιθυμία.

Η επιτυχία του «Σασμού» και η τηλεοπτική επιστροφή

Για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο “Σασμός”, η Μαρία Τζομπανάκη σχολίασε: “Δεν είχα σκεφτεί την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Αν έλειπα και την έβλεπα αυτήν τη δουλειά, θα ‘λεγα “γιατί να λείπω εγώ;””. Οσον αφορά στη συνεργασία της με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, είπε πως “είναι εξαιρετικά συγκινητικό, είναι σχολείο, είναι δώρο ζωής για εμένα”.

Η συνεργασία με τον γιο της

Οσον αφορά στη συνεργασία της με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, είπε: «Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, είναι σχολείο, είναι δώρο ζωής για εμένα», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την αδυναμία που έχει στον εγγονό της και πόσο ανυπομονεί να μεγαλώσει ώστε να επικοινωνούν και να του μάθει πράγματα.

Η μεγάλη της αδυναμία

Τέλος αναφέρθηκε στη μεγάλη αδυναμία που έχει στον εγγονό της και πόσο ανυπομονεί να μεγαλώσει ώστε να επικοινωνούν νοητικά και να του μάθει πράγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments