Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Ευχές για ανάρρωση από Λοβέρδο και Ανδρουλάκη

Φώφη Γεννηματά: Ευχές για ανάρρωση από Λοβέρδο και Ανδρουλάκη
Φώφη Γεννηματά: Μετά την είδηση περί νοσηλείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητας της από την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ. Ακόμη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από την Δευτέρα το βράδυ με ειλεό, ενώ εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Κατόπιν όλων αυτών, τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης απέστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και περαστικά. Μάλιστα ο κ. Ανδρουλάκης ανέστειλε την προεκλογική του δραστηριότητα για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στη Γεννηματά ως φίλος και σύντροφος

Τις ευχές του στη Φώφη Γεννηματά που εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται με «συμπτώματα ατελούς ειλεού» εκφράζει ο Αντρέας Λοβέρδος.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» έγραψε στο twitter o Αντρέας Λοβέρδος.

Αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας γνωστοποίησε μέσω Twiter ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, λόγω προβλήματος υγείας.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Απέσυρε την υποψηφιότητά της από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά είχε ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments