Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
ΑΣΕΠ: Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, επτά ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας Πρασίνου προχωρά Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, επτά ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας Πρασίνου προχωρά ο  Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 18 Οκτωβρίου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

  • ΥΕ Εργατών Πρασίνου (7 θέσεις)

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών. 2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. 3. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07. 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 4. Βεβαίωση Ανεργίας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments