Αθλητισμός

AEK: Κόπηκε ο προσωπικός σκάουτ του Γιαννίκη

AEK: Κόπηκε ο προσωπικός σκάουτ του Γιαννίκη
Γιαννίκης: Με δυσκολίες ξεκινά η νέα συνεργασία του με την ΑΕΚ, καθώς σταματά την συνεργασία του με τον προσωπικό του σκάουτ.

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μιλόγεβιτς, ο Αργύρης Γιαννίκης έχει πιάσει ήδη δουλειά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον παρουσίασε στους παίκτες, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η πρώτη γνωριμία με τους ρεπόρτερ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του OVER FM, η διοίκηση της ΑΕΚ “έκοψε” έναν από τους συνεργάτες του νέου προπονητή. Στην ομάδα του τεχνικού η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει τον Τζίνο Λετιέρι ως βοηθό του, τον Παναγιώτη Βούλγαρη ως γυμναστή και τον Γιάννη Αντωνόπουλο ως αναλυτή του (μεταγραφή από τον Ατρόμητο), ενώ θα συνέχιζαν από εκείνο του Μιλόγεβιτς και οι Νίκος Παναγιωτάρας/Χρυσόστομος Μιχαηλίδης/Κώστας Παρούσης.

Εκτός του τεχνικού team συνεργάτης του Γιαννίκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιαννίκης θα διέθετε κι έναν ακόμα αναλυτή, που συνεργάζεται χρόνια, ο οποίος θα αναλάμβανε το σκάουτινγκ των αντιπάλων της ΑΕΚ. Το ονοματεπώνυμο του τελευταίου δεν είχε ανακοινωθεί παρότι από την Κυριακή ήταν γνωστό στον Οργανισμό.

Όπως αποκάλυψε από την Δευτέρα και ο Ευάγγελος Μίχος στο “Ευαγγέλιο της πιάτσας”, στο ραδιόφωνο του Overfm 104,9 επρόκειτο για τον Άγγελο Ναούμη. Δεκαετίες ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Γερμανία, με καταγωγή από το Αγρίνιο ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκτός από δημοσιογράφος δουλεύει και ως σκάουτ-αναλυτής σε ομάδες της Budesliga 2 (Nταρτσμαντ, Νυρεμβέργη) είναι φίλος/συνεργάτης του πετυχημένου ομογενή ατζέντη Κωνσταντίνου Φάρρα (με πελάτες Μαυροπάνο/Σωκράτη/Ανδρούτσο, πήγε πριν 2 χρόνια τον Γιαννίκη στον Χριστοβασίλη και φέτος τον Μεταξά) καθώς και του νέου κόουτς της ΑΕΚ.

Το όνομα του Ναούμη δεν είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες στα ελληνικά ΜΜΕ, με εξαίρεση κάποιες ιστοσελίδες, δημιουργώντας ένα μυστήριο για το ποιός θα είναι ο έξτρα συνεργάτης του Γιαννίκη. Βέβαια ο συνεργάτης αυτός δεν θα εμπλεκόταν καθόλου ως παρουσία στην καθημερινότητα των Σπατών, ούτε θα βρισκόταν στην μισθοδοσία της ΠΑΕ. Θα ήταν κάτι σαν προσωπικός σύμβουλος του Γιαννίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments