Ελλάδα

Νίκος Γραμματικόπουλος: Βρέθηκε νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid στην Καλαμάτα

Νίκος Γραμματικόπουλος: Βρέθηκε νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid στην Καλαμάτα
Νίκος Γραμματικόπουλος: Ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς πέθανε ο διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του TharrosNews, ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Η οικογένειά του ανησύχησε, αφού καθυστερούσε να επιστρέψει και ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια τον 54χρονο. Να σημειωθεί ότι από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Νίκος Γραμματικόπουλος: Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του λένε οι πρώτες εκτιμήσεις

Σήμερα το πρωί, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του τοπικού σάιτ messinialive.gr εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη δασική περιοχή νεκρός, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους συναδέλφους του στο Νοσοκομείο. Εκτιμάται οτι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, όμως φως στην ακριβή αιτία θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος-εντατικολόγος και Διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και είχε συμβάλλει τα μέγιστα από την αρχή της πανδημίας για να στηθεί και να λειτουργήσει η Κλινική για τον κορωνοϊό, περιθάλποντας εκατοντάδες ασθενείς. Η απώλειά του είναι μεγάλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Νίκος Γραμματικόπουλος

Νίκος Γραμματικόπουλος: Συγκλονισμένος ο πρώην διοικητής νοσοκομείου

Συγκλονισμένος για τον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του, δηλώνει ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

«Βαθιά συγκλονισμένος, μόλις ενημερώθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του φίλου, γιατρού πνευμονολόγου του Νοσοκομείου Καλαμάτας και συνεργάτη για 10 και πλέον χρόνια Νίκου Γραμματικοπουλου. Ο Νίκος ο Γραμματικόπουλος ο ακούραστος εργάτης που βρίσκονταν πάντα δίπλα σε κάθε ασθενή με το χαμόγελο, το χιούμορ και την αγάπη του, ο επιστήμονας που μπήκε μπροστά και ανέλαβε την Διεύθυνση της Κλινικής Covid-19 περίπου 2,5 χρόνια τώρα, δεν είναι πια μαζί μας. Κρίμα, είχε πολλά ακόμη να δώσει στο συνάνθρωπο!!! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!», αναφέρει ο κ. Μπέζος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments