Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά τα δικαστήρια την Παρασκευή στην Αττική

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά τα δικαστήρια την Παρασκευή στην Αττική
Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες την Παρασκευή στην Αττική, μετά από σχετική απόφαση.
Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες την Παρασκευή στην Αττική, μετά από σχετική απόφαση.

Η κακοκαιρία Μπάλλος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα από το πρωί της Πέμπτης, ενώ ιδιαίτερα έχει πληγεί το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Κατόπιν των μέτρων που αποφασίστηκαν από την πολιτεία κλειστά θα παραμείνουν και τα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα αναστέλλονται οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών στην περιφέρεια της Αττικής για αύριο Παρασκευή 15.10.2021 λόγω των αιφνιδίων και έντονων καιρικών φαινομένων.

Από την αναστολή εργασιών των δικαστηρίων εξαιρούνται οι υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω του επείγοντος χαρακτήρα τους.

Κλειστά τα Πανεπιστήμια αύριο

Για αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λόγω της κακοκαιρίας κάποια Πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τα μαθήματά τους

Συγκεκριμένα, τόσο το Πάντειο Πανεπιστήμιο όσο και η Φιλοσοφική Σχολή θα είναι κλειστά.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου.

«Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» σημειώνει στην ανακοίνωση της η Φιλοσοφική.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Ιδρυμάτων δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments